reklama 11D

Parkurový seriál KMK se přesouvá do Nových Zámků

Po posledních závodech, které proběhly v Chotěbuzi, se přesouváme směrem na západ. Další kolo chovatelského seriálu Kriterium mladých koní v parkurovém skákání hostí areál Nové Zámky a diváci uvidí přes čtyřicet startů.
30.06.2015 12:27  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12A

Sedm dvojic je přihlášených do soutěže čtyřletých hřebců a valachů. V průběžném bodování si z nich nejlépe vede Cornet Balous, kterého sedlá Ida Jančářová. Dobře je na tom podle výsledků z předešlých kol i Cimbura s Markem Hentšelem.  Čtyřletých klisen bude na startovní listině deset, mezi nimi prozatím třetí v žebříčku Sandrina. Tu jezdí Petra Masárová. Konkurovat budou například Baby 2, Revange You a JLB Claire JJ, které si v dosavadním hodnocení také nestojí špatně
 
Pětiletých hřebců a valachů by mělo nastoupit celkem šest a pole bude vyrovnané. Startovat bude vítězná dvojice z posledního kola Marek Hentšel a Pandrhola. Devět dvojic bude závodit v kategorii pětiletých klisen, z nichž jmenujme třeba Horákyni (Petr Vančura) nebo Cocoa Girl (Pavel Holešovský).
 
Soutěž pro šestileté klisny svede na start jen tři dvojice, a šestiletí hřebci a valaši budou závodit v konkurenci šestičlenného startovního pole. Druhý v průběžném pořadí Floyd (jezdkyně Hana Kopecká), byl také druhý v posledním kole KMK a dá se očekávat, že zaboduje i v Nových Zámcích.  
 
Více najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE