reklama 11A

Na Suché proběhlo další skokové KMK

Kritéria mladých koní pokračovala v úterý 9. června pátou zastávku v Suché u Litomyšle. V areálu Stáje Manon se sešlo početné pole startujících koní, jejichž výkony hodnotil Jan Chýle. Ten udělil nejvyšší známku až v samém závěru…
09.06.2015 22:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Vítěz šestiletých Empire 1 vedený Karlem Polákem. Foto Michaela Javůrková

FOTOGALERIE

KMK zahájily čtyřleté klisny, kterých se sešlo čtrnáct. Nejlépe hodnocenátéto kategorii byla Wanda 4 předváděná Matějem Kotalíkem. Klisna získala celkem 25,5 bodů. O necelý bod méně měla Gina 11 vedená vítězem VC Litomyšle Jaroslavem Jindrou. Čtyřletý hřebec Cornet BaloussedleIdou Jančářovou získal nejlepší ohodnocenípodobě 25,9 bodů.

Jaroslav Jindra dosáhl i na příčku nejvyšší, a to zásluhou pětileté Kigali. Jejich zisk 25,6 bodů nikdo nepřekonal. Mezi stejně starými hřebci a valachy byl nejlépe hodnocen Carebis, kterého vedl Marek Klus (24,8 bodů).

Nejstarší ročník šestiletých poměřil své kvality na L**. Mezi klisnami byla nejlépe hodnocená Easy Lady předváděná Danielou Tomáškovou (25,2 bodů). Druhé i třetí místo získali svěřenci vedení Jiřím Hruškou, a to Orida-M a Alexa Arista B. Nejlepší výkon nejen mezi šestiletými hřebci a valachy, ale nejvyšší známku celého závodního dne obdržel Empire 1 s Karlem Polákem. Celkem si odnesli 26,8 bodů.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu, viz odkaz níže.

Text s přispěním Michaely Javůrkové




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE