reklama 11C

Všestranné Pardubice zahájily soutěže KMK

Čtyřdenní závody ve všestrannosti, které se konají v Pardubicích, zahájily ve čtvrtek 14. dubna soutěže Kritéria mladých koní. Uskutečnily se 3 soutěže pro 4-6letý ročník. Po drezurní a skokové zkoušce si dvě přední příčky drží Miloslav Příhoda…
14.04.2016 23:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Mladí koně měli ve čtvrtek na programu drezurní a skokovou část, zatímco do krosu se vydajípátek. Po prvním dnu si mezi čtyřletými nejlépe vede Miloslav Příhodakoněm Hennesy 2, a to se známkou 16,56 bodů.  Dvojice předvedla poměrně vyrovnaný výkon, neboť za drezuru získala 8,36 bodů a za parkuru 8,20 bodů. Na druhou Gabrielu SlavíkovouCofi mají náskok zhruba 8 desetin bodu.

I v pětiletých koních se nejlépe daří svěřenci Miloslava Příhody, a to koni Cera 1. Zde jsou však výsledky na předních příčkách velmi těsné. Druhý Miroslav Trunda a Shutterflyke totiž ztrácí pouze dvě setiny bodu. Tato dvojice předvedla velmi dobrou drezuru za 8,52 bodů, nižší hodnocení však obdržela na parkuru. Díky tomu vede Miloslav Příhoda a Cera se známkou 14,76 bodů.

Největší náskok na své soupeře mezi šestiletými koňmi Ronaldo 4 vedený Gabrielou Slavíkovou. Na kontě mají 15,58 bodů, a to 7,70 za drezuru a 7,90 za skok.

Na startovní a výsledkové listiny se dostanete díky záznamu závodů, viz odkaz níže




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE