reklama 11D

Mělník 2018: oranžovo-tyrkysová vítězství

ikonka

Jezdecký klub Mělník hostil v sobotu 30. června předposlední kolo letošního Pony-games cupu. Za slunečného počasí se soutěžilo ve čtyřech turnajích a v pony-games přípravce. Ta je určena začínajícím dětem do deseti let,…
02.07.2018 10:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Děti do deseti let soutěží ve dvou až tříčlenných týmech a každý z jezdců absolvuje samostatně danou dráhu, při čemž se mu měří čas. Stejně jako v Martinicích i tentokrát se nejvíce dařilo oranžovému týmu Farmy Baštěk.

Následovaly turnaje dvojic kategorie U12, ve kterých se opět radovali oranžoví, když zvítězila jejich dvojice V. Voborová a E. Havlůjová. Ve starších jezdcích, do 14 let, s přehledem zvítězila tyrkysová dvojice z JK Rpety: S. Hrkalová a M. Bělohlávková. Ta má letos za sebou již start na mezinárodních závodech ve francouzském Hopital-le-Grand, kde startovala druhý červnový víkend a přivezla si odtud hezké druhé místo. Poslední turnaj dvojic - pro jezdce do 18 let, ovládla další rpetská dvojice: M. Boučková a K. Vikusová. Závěr patřil týmové soutěži U14, v níž se týmu JK Rpety podařilo přidat ještě třetí vítězství.

O prázdninách budou pony-games jezdci nabírat síly, aby se mohli všichni sejít první zářijový víkend (1. – 2. 9.) v Pardubicích, kde se bude konat poslední kolo PGC a také jeho finále. Kromě klasických turnajů jsou opět naplánovány soutěže pro začínající jezdce jako pony-games ze země či pony-games bez pony.

 

Zdroj: Tisková zpráva PGC




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE