reklama 11C

Ostrava hostí skokové KMK v náhradním termínu

Jezdecký klub Baník Ostrava měl hostit druhé kolo skokového Kritéria mladých koní už koncem dubna. Závody však překazilo počasí a náhradní termín akce připadl na úterý 30. května. Podle startovních listin jsou obsazeny všechny kategorie.
29.05.2017 14:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

V úterý 30. května proběhne v Ostravě náhradní kolo skokového Kritéria mladých koní. Podle předběžných startovních listin jsou obsazené všechny věkové kategorie. 
 
Devět koní je v soutěži pro čtyřleté klisny. Hned čtyři zástupkyně tam má JK Opava Kateřinky: Christu 2, Reiky, Jenifer 5 a Pretty Woman. V jejich sedle se představí Jiří Hruška, u poslední jmenované klisny to bude jeho bratr Martin Hruška. Čtyřletých valachů a hřebců je osm. V tomto případě má největší zastoupení JK Mustang se čtyřmi koňmi, které si rozdělí jezdci Marek Klus a Michal Žilinský. Prezentovat budou koně Quite Right, Stocantes, Calox a Chescudors.
 
V soutěži pro klisny narozené v roce 2012 je jich přihlášeno pět, valachů a hřebců stejného ročníku je sedm, nejvíce reprezentantů mezi nimi má opět stáj Mustang, Comi Go, Sterlinga a Solidata. Šestiletých by mělo závodit celkem devět, šest z toho v soutěži pro valachy a hřebce. Stáj Newport má v soutěži dva svěřence Lacarose a Larga – oba v sedle se Slavomírem Žilinským. 
 
 



Štítky: KMKskoky
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE