reklama 11B

Opavské kolo ČSP zahájeno čtvrtečním programem

Ve čtvrtek 24. srpna se v Opavě uskutečnil první závodní den v rámci dalšího kvalifikačního kola Českého skokového poháru. Ze seriálových soutěží se odjela první kvalifikace do Amateur Tour, kde přemožitele nenašla Zuzana Tyšerová s klisnou Dona 9…
24.08.2017 22:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V otevřené soutěži ZL, která se jela zároveň jako kvalifikace Amateur Tour, se nejlépe předvedla Zuzana Tyšerová. Tato jezdkyně bojující právě pravidelně v seriálu Amateur Tour dokázala jako jediná dokončit druhou fázi parkuru v čase pod 27 vteřin a zaslouženě zvítězila. S klisnou Dona 9 startuje za Stáj Veselovský a i na druhé pozici se radovala jezdkyně soutěžící za tento subjekt, a to Kateřina Veselovská s koněm Hank. Elitní trio uzavřela Simona Dulavová a Bambino. Na startu soutěže se sešlo více jak 30 dvojic, které bojují o body do sobotního finále Amateur Tour.

V nejvyšší soutěži úvodního dne, parkuru stupně L*, se dařilo Martinu Šoupalovi s koněm Celine 1. Opět se jednalo o dvoufázové skákání, v tomto případě však byla druhá část výrazně delší než v případě soutěže ZL. Vítěz totiž dosáhl na čas 43,62 vteřin. S minimální ztrátou si pro druhé místo dojela Gabriela Staňová a Lotte-HS. Za vítězem zaostala pouze 0,05 vteřiny. Třetí příčku si již s větším časovým odstupem zajistila Tereza Kalužíková a Avril (46,25 vteřin).

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE