reklama 11D

Opatrný obhájil v Martinicích titul mistra ČR

Do náročného třetího kola při mistrovství České republiky nastupoval obhájce titulu Aleš Opatrný jako poslední. V neděli 17. července jeho soupeři všichni chybovali, a tak si mohl dovolit i jedno shození. Přesto se v cíli radoval ze zlata a obhajoby…
17.07.2016 17:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Náročné třetí kolo totiž nepřekonal nikdojednotlivců bezchybně. Nejlepšími výkony byly jízdy se 4 trestnými body. Aleš Opatrný díky tomu, že jako jediný dokončil předešlá dvě kola bezchybně a do doby vedl Jiří Papoušek a Josef Kinclosmi body a kontě, si mohl dovolit nasbírat až 7 trestných bodů, a stejně by zvítězil. Aleš OpatrnýIdariem van het Netehof sice neudrželi čisté konto až do cíle, výborný výsledekpodobě jednoho shození je o zlato nepřipravil. Jižcíli tak mohl tento český reprezentant slavit další velký úspěch. Jako jediný tento rok obhájil zlato z předešlého roku.

O bronz a stříbro se museli výše zmínění jezdci rozeskakovat. Lepší výkon nakonec podal Jiří Papoušek a Jenifer 4, kteří si tak došli pro stříbro. Bronz získal Josef KinclCascarem.

Na stránky pořadatele se dostanete TADY a nechybí ani záznam závodů, viz níže. 




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE