reklama 11B

Kolowrat-Krakowská mistryní ČR mezi mladými jezdci

Francesca Kolowrat-Krakowská si v neděli 17. července dojela pro titul mistryně České republiky mezi mladými jezdci. V Martinicích jako jediná udržela i po třetím kole bezchybný výsledek, a tak získala zlato zaslouženě, bez boje v rozeskakování…
17.07.2016 13:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Francesca Kolowrat-Krakowská sedlalamistrovské soutěži svoji klisnu Vorieta. Přestože je věkem ještě juniorka, rozhodla se spolu se svým realizačním týmem pro start mezi mladými jezdci. Do třetího kola byla jednoupěti účastníků, kdo neměl zatížené konto žádným trestným bodem. Reprezentantka JK Kolowrat však byla jediná, kdotéto pětice ani napotřetí nechyboval. Bez bojerozeskakování si tak zasloužila zlato. Jezdkyně navíc předvedla, že dobrou formu před blížícím se mistrovství Evropy, i když tam bude sedlat jiného svěřence.

O další dvě medaile se nakonec rozeskakovali Václav NágrNormanem a Andrea Halíkovásedle koně Colleta, kteří měli po třech kolech na kontě 4 trestné body. Oba jezdci se v rozeskakování dopustili jednoho shození, lepší čas pak přisoudil stříbro Václavu Nágrovi. Andrea Halíková tedy získala bronz.

Závody můžete sledovat online, a to ZDE. Na stránky pořadatele se dostanete TADY a nechybí ani záznam závodů, viz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE