reklama 11C

Opatrný má blízko k obhajobě titulu mistra ČR

Loňský a ještě stále úřadující mistr České republiky ve skocích mezi seniory, Aleš Opatrný, má blízko k obhajobě. V sobotu 16. července totiž dokončil v Martinicích opět bezchybně a po dvou kolech je jediný, kdo má na kontě nula trestných bodů…
16.07.2016 19:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Aleš OpatrnýIdariem van het Netehof si tak drží první pozici, když jako jediný dokončil obě dvě kola bez trestných bodů. O druhé místo se zatím dělí Marek KlusCradem von Wichenstein a Sergej Motyginsedle koně Dylan, kteří mají na kontě 1 trestný bod. Za nimi jsou již jezdciminimálně jedním shozením. Ale i ti jsou stále ve hře o medaile.

Mezi ženami je na prvním děleném místě osm dvojic, a to Denisa Bittnerová (Vanessa 5, Adéla-S), Sabina Šůchová (Ebel), Barbora Tomanová (Scarface), Michaela Refková (Casidi), Zuzana Brátová (Sandino), Alžběta Vojtková (Pinky Pay) a Vladislava Humplíková (Buena Utopia). Michaela Refková tak stále naději na obhajobu loňského zlata.

Mezi mladými jezdci se pěti účastníkům podařilo dokončit obě kola bez trestných bodů, a to Dušanu Simovskému (Canon), Kateřině Málkové (Chinta), Tině Šalkové (Diger), Francesce Kolowrat-Krakowské (Vorieta) a Andree Halíkové (Coletta 1).

 Výsledky naleznete v záznamu závodů nebo na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }