reklama 11A

Ondřej Zvára dvanáctý v Grand Prix San Giovanni

Čeští jezdci úspěšně pokračují v programu CSI v italském San Giovanni. V neděli 9. dubna se Ondřej Zvára představil v soutěži Grand Prix s výškou překážek 150 cm, kde sedlal Cento Lana. Česká dvojice vybojovala skvělé 12. místo…
09.04.2017 20:46  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: Lukáš Klingora

Do nedělní soutěže Grand Prix bylo nahlášeno více jak 50 dvojic. V silné konkurenci nechyběl český jezdec Ondřej Zvára. Ten se v soutěži představil v sedle své stájové jedničky Cento Lana. Dvojice absolvovala dvoukolovou soutěž se čtyřmi trestnými body, které inkasovala v druhém kole parkuru.

Pěkného výsledku dosáhl Ondřej Zvára a Cento Lano i v sobotním parkuru na čas s výškou překážek 145 cm. Zde v konkurenci 70 koní jejich čistý výsledek stačil na 18. místo.

Zuzaně Zelinkové se v San Giovanni dařilo především v sedle Evity R. S ní se zúčastnila sobotní stočtyřicítky, kde s čistým kontem obsadila 14. příčku výsledkové listiny.

Skvělého výsledku dosáhla jezdkyně i spolu s Calerim II v páteční dvoukolové soutěži s výškou překážek 145 cm. Zde totiž dvojice v konkurenci osmdesáti koní ani jednou nechybovala. Její čas ji ale odsunul až do třetí desítky výsledkové listiny.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE