reklama 11C

On-line plemenná kniha ČT brzy nově

Na webových stránkách Svazu chovatelů českého teplokrevníka byla stažena stará verze plemenné knihy online, která vykazovala značné chyby. Po četných dotazech ze strany uživatelů přinesl svaz podrobnější informace o průběhu přechodu na novou verzi...
20.01.2015 08:45  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Jak Svaz chovatelů českého teplokrevníka (SCHČT) informoval, v zastaralé a neaktualizované databázi nebylo možné vyhledat valachy, potomstvo klisen a konědiakritikou ve jméně. Proto byla tato verze staženawebových stránek a na nové se pracuje.

Nová databáze bude postavena na zcela odlišném systému, s rozsáhlejším obsahem a jednodenní aktualizací dat. Startovací verze by se měla na webových stránkách objevitúnoru. Postupně se bude pracovat na dalších modulech a prvcích, kterými bude například seznam plemenných hřebců, grafické popisy koní, výstupyprogramu Morgana, hodnocení TO, VZ klisen a hřebců či zápischovatelských akcí. Tento náročný programátorský projekt by měl vynahradit uživatelům dlouhé čekání a přinést novou, kompletní a plně funkční plemennou knihu on-line.

Zdroj: www.schct.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE