reklama 11C

Olomouc hostil skokové pony závody NP i SP

ikonka

V Olomouci se ve dnech 28. a 29. července uskutečnily dvoudenní skokové závody určené pro pony jezdce, při nichž se uskutečnil i Národní pohár ČJF a také Stylový pohár pony. Ve vyšších parkurech se dařilo Janě Táboříkové, a to nejen s poničkou Kara…
29.07.2018 19:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobotní den přinesl stylové soutěže, přičemž byl pro jezdce připraven parkur ZP, ZLP a LP. Jízdy jednotlivých přihlášených dvojic posuzoval Zdeněk Žíla. V nejtěžší stylové soutěži LP se konala dvě oddělení. V tom prvním se z vítězství radovala Natálie Bečková, a to v sedle s Carry 2. Soutěž dokončila se známkou 8,6 bodů a o jednu desetinu bodu odsunula na druhé místo Janu Táboříkovou s poníkem Ginger 6.

Tato dvojice však následně zvítězila v závěrečné sobotní soutěži na parkuru SP. Tato skoková zkouška byla hodnocena s jedním rozeskakováním.

V druhém oddělení soutěže LP stačil výsledek 8,6 bodů na třetí pozici, kterou obsadila Anna Kykalová se Sunny Boy 1. O něco lepší byla Barbora Korábová s Eli 1 (8,7 bodů) a vítězkou se stala Klára Poledňáková. Se Shalom II-5/Ester dosáhla na hodnocení 8,9 bodů.

V neděli se skákalo v soutěžích Národního poháru České jezdecké federace, a to až do soutěže STPB. V rámci kategorie Master právě na parkuru STPB si s přehledem zajistila vítězství Jana Táboříková s Karou 261. Po bezchybném základním kole nechybovala ani v rozeskakování, v kterém navíc předvedla velice rychlou jízdu. Pro pěkné druhé místo si dojela Natálie Bečková s Carry 2, které se dařilo i v sobotu. Dvojice dokončila taktéž obě části soutěže bez trestných bodů, avšak v pomalejším čase.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE