reklama 11D

Sobotní Channel Star pro Prušákovou a Studničku

ikonka

Sobotní díl skokových závodů Channel Star ve Zduchovicích přinesl opět mnoho skokových soutěží, a to pro velké koně i poníky. Dne 26. května se z vítězství v nejtěžších pakurech radovala Karolína Prušáková (SP) a Václav Studnička (S*)…
26.05.2018 20:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobotní den přinesl celkem čtyři skokové soutěže pro pony a následně také čtyři parkury pro velké koně.

V sedle pony se tentokrát velice dařilo zástupcům Jezdeckého klubu Mělník. V nejvyšším parkuru pro pony na stupni obtížnosti SP totiž získala první příčku Karolína Prušáková a Altamiro. Tato mělnická dvojice dokončila v čase 52,44 vteřiny.

Velice blízko byl vítězství také Viktor Skutecký, který s méně jak půlvteřinovou ztrátou skončil nakonec druhý. Tento jezdec sedlal koně Don Piro. Další jezdci již měli oproti těmto dvěma jezdcům větší časovou ztrátu.

V předešlé soutěži LP se opět z vítězství radovala mělnická zástupkyně, a to Rozálie Sovová s poníkem Fík 2. Jezdci opět závodili na čas a v tomto případě měla vítězka náskok více jak jednu vteřinu.

Pro velké koně byly připraveny parkuru do stupně S*. V této soutěži se nejlépe představili Václav Studnička a Elis 4. Dvojice dokončila bezchybně, a navíc jako jediná protnula cílovou pásku v čase kratším než je jedna minuta.

Druhou pozici získala Klára Motyčková s koněm Dalipa a elitní trio uzavřel úspěšný jezdec soutěží všestrannosti, Robert Pokorný. Ten prezentoval svého úspěšného koně Floor.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE