reklama 11C

O jménu maskota lze hlasovat už jen do soboty!

Bob, Pepča, Pan Podkůvka, anebo úplně někdo jiný? V anketě o jménu nového maskota pardubického závodiště lze hlasovat už jen do soboty 20. června. O týden později dostanou maskoti své rodné listy a autoři návrhů převezmou zasloužené odměny.
18.06.2015 16:45  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: Tomáš Kubelka

Oproti původnímu záměru se do finále soutěže o jméno maskota závodiště dostalo místo pěti hned deset jmen. O těch NEJněkolik týdnů hlasuje veřejnost prostřednictvím sociálních sítí. „Lajkovat“ mohou uživatelé facebooku ale už jen do soboty 20. června.
„Rozhodli jsme se, že vybereme jména dvě. Máme totiž maskota dvakrát a oba se při dostihových dnech po závodišti pohybují a hrají si především s dětmi, takoba mají své jméno,“ řekl místopředseda představenstva Dostihového spolku a.s. Michael Skalický.
V anketě se sešla celá řada zajímavých návrhů, do finále postoupilo jmen deset. Kromě různých variant jména Josef – Pepa to je třeba i Kamil, Bob, anebo Taxísek, Horsík, Pan Podkůvka atd. Všech deset finálových jmen je umístěno v albu na facebooku závodiště.  
„Vítězné návrhy jmen zveřejníme při II. kvalifikaci na Velkou pardubickou v sobotu 27. června. Maskoti dostanou své „rodné listy“, autoři vítězných návrhů i vylosovaní hlasující dostanou svou odměnu,“ dodal Skalický. Na speciální odměnu se mohou těšit také mateřské školy, které se ankety zúčastnily. Tři třídy vyhrají komentovanou prohlídku závodiště.
 
Zdroj: Tisková informace Dostihového spolku, a.s.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }