reklama 11C

Nesvačil junior nejlepší z Čechů v CAI Kladruby

V neděli 24. dubna se v Kladrubech nad Labem konala poslední zkouška mezinárodních závodů spřežení CAI. Z českých jezdců se nejlépe vedlo Jiřímu Nesvačilovi mladšímu, který byl druhý ve čtyřspřeží a třetí v soutěži párů…
24.04.2016 18:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: Ivan Krejza

Jízdou mezi kužely skončily v Kladrubech nad Labem mezinárodní závody spřežení CAI. V kategorii čtyřspřeží vyhrál Maďar Jozsef Dobrovitz, který královskou disciplínu ovládl způsobem „start – cíl“. Celkově druhý dojel Jiří Nesvačil junior, který předvedl čtvrtý nejlepší parkur. Třetí místo bral jeho otec Jiří Nesvačil, a to jak v dílčí soutěži v parkuru, tak v konečném hodnocení.
 
Páry vyhrál také jezdec, který po celou dobu vedl. Byl jím Němec Sandro Koalick, ačkoliv parkur zajeljako sedmý nejlepší. Druhé místo vybojoval Slovák Miroslav Matúška, který předvedl nejlepší výkon v nedělní zkoušce. Třetí příčka zůstala „doma“ v Kladrubech díky Jiřímu Nesvačilovi mladšímu.
 
V soutěži jednospřeží se stal vítězem parkuru i závodu celkově Bartolomiej Kwiatek z Polska. Druhý dokončil Henrik Höper z Dánska, a pomyslný bronz získala Marcella Meinecke. Nejlepší z Čechů v jedničkách byl Jan Exnar na čtvrtém místě.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE