reklama 11A

Napínavý vozatajský maraton při CAI3* Kladruby

Sobota 23. dubna přinesla při závodech CAI3* v Kladrubech nad Labem atraktivní vozatajský maraton. Zatímco v kategorii čtyřspřeží a dvojspřeží se jména jezdců v průběžném vedení nezměnila, soutěží jednospřeží maraton výrazně zamíchal…
23.04.2016 21:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Jiří Nesvačil junior se dostal po maratonu čtyřspřeží na druhé místo. Foto: EquiTV.cz

 

V příjemné jarním počasí se odehrál vozatajský maraton mezinárodních závodů CAI v Kladrubech nad Labem
 
Terénní jízdy zamíchaly průběžnými výsledky v jednospřeží. Do vedení se z pátého místa posunul Polák Bartolomiej Kwiatek, druhou příčku drží dánský zástupce Henrik Höper a třetí je před parkurem Monika Kwiatek (POL). Naopak vítězka drezury Marcella Meinecke klesla na šestou příčku a druhá z drezury Marisa Rössler dokoncena dvanácté místo.
 
Ve dvojspřeží si vedení drží stále Němec Sandro Koalick, přestože zajelčtvrtý maraton. Na druhé místo se posunul Slovák Miroslav Matúška, čímž si výrazně polepšil. Třetí je Maďar Károly Hódi. Na čtvrtou příčku se posunul Jiří Nesvačil junior, který v Kladrubech startuje ve dvou kategoriích. Bohužel pro zdravotní indispozici koně vzdal sobotní zkoušku Martin Gössl, který byl po drezurách třetí.
 
Ve čtyřspřeží je ve vedení stále Jozsef Doborovitz, který zajel nejlepší drezuru i maraton. Na druhé místo poskočil Jiří Nesvačil junior a třetí je jeho otec Jiří Nesvačil senior.
 
Výsledky po 2. dni závodů i startky do parkuru najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE