reklama 11B

Na Karpatii se konalo první kolo RS Team Trophy

V slovenském areálu Karpatia se ve dnech 7. – 8. května uskutečnilo první kolo parkurové série RS Team Trophy. Rozpis nabídl celkem dvacet soutěží včetně několika seriálů. Vrcholem bylo nedělní S** s překážkami do 130 cm. Podrobnosti najdete níže.
10.05.2016 11:39  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12C

Stotřicítku na Karpatii vyhrál Igor Šulek. Na ilustračním snímku s Wavo Aramisem. Foto: Josef Malinovský

První kolo RS Team Trophy, které pořádá slovenský RS Team na závodišti Karpatia se konalo 7. – 8. května. V seriálu Equistyle Cup pro děti vyhrál v prvním kole Dominik Podhajecký na Sister of Mercy a v druhém kole nenašla přemožitele Petra Zálešáková s Cassia Fortis.
 
Juniorský Equistyle Cup vyhrál Simon Hlocký se Savanou v prvním kole a v tom druhém na vítězství dosáhla Barbora Hronská s Till VR. 
 
Neděle přinesla vrchol závodů v podobě parkur stupně S**, tedy s překážkami do 130 cm. Soutěž se jela na rozeskakování, do kterého postoupilo pět bezchybných dvojic. Tři z nich překonaly bez chyb i rozhodující část soutěže. Nejrychleji to dokázal Igor Šulek s Raptorem, druhé místo získal tentýž jezdec na Wavo Aquirado a třetí dojela Barbora Sokolová s Wavo Profitem.
 
Na programu bylo však dalších patnáct soutěží, jejichž podrobné výsledky najdete ZDE a také v záznamu závodů - viz.odkaz níže



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE