reklama 11A

Grand Prix RS Team v Bratislavě táhne i Čechy

O víkendu 26. – 28. června proběhnou v areálu RS Teamu v Záhorské Bystrici u Bratislavy skokové závody, které jsou složené z celkem čtyř túr. Ta nejobtížnější bude v neděli zakončena soutěží LICA Servis Grand Prix RS Team s překážkami do 145 cm.
26.06.2015 11:04  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

V rámci závodů v Záhorské Bystrici se představí i Zdeněk Žíla a Calou. Ilustrační foto Lukáš Klingora

 

Nevelká vzdálenost od českých hranic a osvědčený pořadatel RS Team přitáhli na Slovensko i řadu českých soutěžících. Do nejnižší Little Tour do 100 cm nastoupí v pátek šest dvojic z České republiky, do o deset centimetrů vyšší Small Tour dokonce devět.
 
Střední runda, tzv. Medium Tour už bude mít překážky do 130 cm a mimo jiné v diváci uvidí Zdeňka Žílu s hřebcem Dominka B a dalšími dvěma koňmiCalou a Inferno Van Heiste. Jiří Hruška bude sedlat Indiru Mi Amor a také klisnu, s níž vyhrál poslední velkou cenu v rámci ČSP Acoradii-MX i2M. Stejnou klisnu přihlásil také do Big Tour, navíc na Slovensko pro velkou rundu přivezl i svojí stájovou jedničku Arista Z.
 
V Big Tour uvidíme i další české jezdce, mimo jiné i Zuzanu Zelinkovou, která ale vzhledem k tomu, že se jedná o národní závody startuje na slovenskou licenci a reprezentuje tedy slovenský oddíl, jehož je dlohodobě členkou. I tak ji jistě při jejích jízdách s Filicitou, Cartagenou W nebo Luka´s Nijnou budou čeští fanoušci přát štěstí. 
 
Více informací najdete na webu pořadatele – ZDE
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE