reklama 11B

Mücková vítězkou sobotní ST* v Hradištku

ikonka

Dlouhý závodní den panoval v Hradištku u Sadské, kde se během sobotního dne 25. srpna na startu představilo více jak 270 dvojic. V nejtěžší soutěži na stupni ST* si vítězství při Champions Tour připsala Tereza Mücková v sedle Levise 5…
26.08.2018 06:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejnáročnější sobotní soutěž byla hodnocena s jedním rozeskakováním. Základní kolo parkuru ST* překonaly pouze čtyři dvojice bezchybně. Ty se pak o vítězství utkaly v rozeskakování. V něm nakonec jako jediná zopakovala bezchybnou jízdu Tereza Mücková. S Levisem 5 se tak zaslouženě radovala z vítězství.

O 0,17 vteřiny měla lepší čas Lenka Matunová, s Hicksteadem TN však v rozeskakování inkasovala 4 trestné body. Obsadila tak druhou příčku. V nejlepším čase se do cíle dostala Sabina Horákoví s Wiedarthe. Na konto si však připsala 8 trestných bodů za dvě chyby, což stačilo na třetí místo konečného pořadí. Čtvrtá pak skončila Martina Šimůnková s Loma Vistou.

V předešlé soutěži S*, kde o pořadí rozhodoval čas, si se slušným náskokem dojela pro první příčku Daniela Kryspínová s Drossel Topasem.

Závody pokračují nedělním dnem, kdy se bude skákat až do ST**. Tato soutěž je vyspána s jedním rozeskakování.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }