reklama 11C

Hradištko hostilo Drezurní šampionát seniorů a YR

ikonka

Druhý díl Drezurního šampionátu, který je rozdělený podle věkových kategorií jezdců do dvou závodů, hostilo ve dnech 28. – 29. července Hradištko u Sadské. Vypsané byly soutěže pro seniory a mladé jezdce. Závodilo se i v paradrezuře.
30.07.2018 15:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Drezurní šampionát odstartoval v polovině července ve Zduchovicích, kde soutěžili jezdci v kategoriích dětí a juniorů. Druhé dějství se odehrálo v Hradištku během posledního červencového víkendu. 
 
Soutěže byly vypsány ve třech úrovních, a to Z, L a S. Navíc každá úroveň je ještě rozčleněná podle věku jezdce. 
 
V úrovni Z pro mladé jezdce předvedla nejlepší úlohu Z4 Adéla Bergerová s Elementem, která dostala známku 63,718 %. Mezi seniory byla v Z nejlepší Kamila Krátká na Damici (67,450 %) a v soutěži pro dvojice, které nestartovaly na MČR zajela nejlépe Vanda Bělinová na Przedswit V. Ta si vyjela 66,564 %.
 
V L se závodilo pouze mezi seniory, úlohu L0 zvládla nejlépe Markéta Vášová s Chelsie V, ve výsledcích má zapsáno 67,463 %. V kategorii S vyhrál mezi mladými jezdci Robert Čapek na Desperadovi (63,181 %) a mezi dvojice senior a kůň nestartující na MČR vyhrála Daniela Křemenová s Elatoyou. 
 
Paradrezurní klání ovládla Anastasja Vištalová s Dominique, která si vyjela 70,357 %!
 
Výsledky najdete v záznamu závodů v odkazu dole



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE