reklama 11C

Hradištko u Sadské bude hostit drezurní šampionát

ikonka

Jen několik dní po dalších kvalifikačních závodech skokové Champions Tour, vystřídá na kolbišti areálu v Hradištku u Sadské v termínu 27. -29. července skokový materiál drezurní obdélník, a to v rámci Šampionátu ČR mladých jezdců a seniorů…
24.07.2018 16:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Třídenní program červencových drezurních závodů slibuje nabitý program. V rámci tohoto mítinku budou pro jezdce připraveny soutěže v rámci šampionátu mladých jezdců a seniorů, paradrezurního poháru i kvalifikační úlohy do Národního poháru ČJF v drezuře v kategorii pony, dětí a juniorů, ale také tři soutěže KMK.

Právě šampionát přinese dvoukolové soutěže, které budou rozděleny do dvou skupin, a to pro jezdce kteří nestartovali na mistrovství České republiky a na dvojice (jezdec a kůň), které se taktéž nezúčastnily republikového šampionátu.

Součástí těchto závodů budou také otevřené soutěže. Nejnáročnější otevřená úloha tohoto mítinku IM1 zakončí páteční program.

Rozpisy najdete v záznamech závodů, kde později budou k dispozici také startovní i výsledkové listiny – viz odkazy níže…




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE