reklama 11B

MČR v drezuře po prvním kole pro Mencke

ikonka

Během čtvrtečního dne 16. srpna se v Královicích závodilo v rámci prvních kol při mistrovství České republiky v drezuře a paradrezuře. V nejnáročnější kategorii seniorů ve střední rundě si s přehledem první příčku drží Libuše Mencke...
16.08.2018 22:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejtěžší soutěží tohoto mistrovství České republiky je střední runda určená pro seniory. První den čekala na přihlášené jezdce drezurní úloha IM A (2018). Nejlépe si s ní poradila Libuše Mencke, která za svoji jízdu se Sýriem 2 získala vysoké hodnocené v pohodě 70,558 %. Díky tomu se jezdkyně těší nejen z první průběžné pozice, ale také slušného náskoku na další účastníky.

Druhý nejlepší výkon se ve čtvrtek podařil Tereze Hábové. Tato jezdkyně se představila v sedle Jamese Bonda a obdržela 65,617 %. Tereza Hábová má na třetí místo necelý jednoprocentní náskok.

Na třetí pozici se drží Adéla Neumannová a Babylon van Lange Weeren. O pouhé 4 desetiny procenta je však čtvrtá Hana Vašáryová s Filipou.

V početněji obsazené kategorii seniorské malé rundy je ve vedení po prvním kole Ida Vavříková s Fürst Romanticem. Na konto si tato dvojice připsala celkem 69,235 %.

Mezi mladými jezdci dominuje letošní účastnice mistrovství Evropy, Anežka Zajícová. S klisnou Stasia EG získala v prvním kole více jak 72 %. Podobně úspěšná je mezi mladšími juniory Eva Vavříková, která sedlá koně Siracusa.

O dalším průběhu mistrovské soutěže napoví druhá kola, která jsou připravena v pátek.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů.

Foto: Jan Matuška




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE