reklama 11C

V Královicích startuje MČR v drezuře a paradrezuře

ikonka

V Královicích u Slaného se budou rozdávat další mistrovské medaile. Tentokrát o ně budou soutěžit drezurní a paradrezurní jezdci, a to ve dnech 15. – 19. srpna. Pro seniory budou opět připraveny dvě kategorie, a to malá a střední runda…
13.08.2018 18:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V seniorské malé rundě by se mělo představit celkem 15 startujících. Mezi nimi nebude chybět Ida Vavříková s Fürst Romantico, která si letos připsala několik cenných umístění i na mezinárodních závodech. Z dalších startujících lze zmínit Petru Miki Civišovou, Evu Jančaříkovou, Kateřinu Říhovou či Michala Knoflíčka.

Ve střední rundě pro seniory by tentokrát mělo nastoupit osm účastníků. O cenné kovy v nejtěžší vypsané kategorii budou bojovat Alena Ticová s Jazzpointem, Adéla Neumannová s Babylonem van Lange Weeren, dále pak Petra Minářová s Dumontem, Michal Košťál s Little Jackem, Tereza Hábová s Jamesem Bondem, Vanda Bělinová společně s Conelly, Hana Vašáryová s Filipou a také Libuše Mencke. Poslední zmíněná bude o některou z medailí závodit se Sýriem 2.

Medaile si dále rozdělí mladí jezdci, mladší a starší junioři, děti a také družstva.

Souběžně s drezurním mistrovstvím České republiky se uskuteční i republikový šampionát v paradrezuře. Tito jezdci by měli závodit v kategoriích Mistr ČR Grade I, II a II, dále Mistr ČR Grade IV a V a také Mistr ČR para Nezařazení.

 

Startovní a výsledkové listiny budou posléze dostupné v záznamu závodů, viz odkaz níže. V neděli se můžete těšit na informace přímo z místa dění.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE