reklama 11D

Marek Klus vítězem Grand Prix v Ebreichsdorfu

V neděli 14. května si česká ekipa na CSI2* v rakouském Ebreichsdorfu připsala dvě vítězství. Marek Klus v sedle Carisona zvítězil v Grand Prix. Druhé nedělní vítězství patřilo Lucii Balhárkové a Wulfenii ze soutěže VIP Bronze Tour...
14.05.2017 19:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Českou hymnu zajistil v soutěži Grand Prix Marek Klus. Ten se na parkuru s výškou překážek 145 cm představil v sedle Carisona. V konkurenci čtyřiceti dvojic zvládl český jezdec nástrahy parkuru s čistým kontem a v nejlepším čase. Se čtyřmi trestnými body dokončili soutěž Nikola Bieliková spolu s Carthinjem a Ondřej Zvára s Chaccolanem, což stačilo na druhou desítku výsledkové listiny.

Vítězství ve VIP Bronze Tour zopakovala po sobotním výkonu česká jezdkyně Lucie Balhárková v sedle Wulfenii. Trojici na stupních vítězů uzavřela další česká dvojice, kterou byla Natálie Kovářová a Cascarello.

Tento mítink úspěšně zakončil i Kamil Papoušek. Ten v sedle Nadala Z startoval v soutěži Platin Tour 140 cm, kde obsadil skvělé třetí místo. Pěkného výsledku dosáhla ve finále EY Cupu Kateřina De Jagerová, která na parkuru 145 cm inkasovala v sedle Cinven CR čtyři trestné body. Tento výkon stačil na čtvrtou příčku.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE