reklama 11A

Sobotní úspěchy Čechů na CSI v Ebreichsdorfu

V sobotu 13. května si čeští jezdci připsali na závodech CSI v Ebreichsdorfu hned několik předních umístění. Pro vítězství ve VIP Bronze Tour si dojela Lucie Balhárková. Skvělých výkonů ve vyšších soutěžích dosáhli Marek Klus a Kateřina De Jagerová…
13.05.2017 20:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Lucie Balhárková, foto: archiv jezdkyně

Hned dvě první příčky obsadily v soutěži VIP Bronze Tour s výškou překážek 115 cm české jezdkyně. Vítězství v této soutěži patřilo Lucii Balhárkové spolu s Wulfenii. Za ní se na druhou příčku postavila Tereza Markusková, která sedlala U Wiana Van De Tojopehoeve Z.

Skvělého výsledku v sobotu dosáhla i Kateřina De Jagerová. Ta závodila v soutěži pro jezdce do pětadvaceti let EY Cup. Na parkuru 140 cm spolu s Cinven CR ani jednou nechybovala a obsadila třetí místo výsledkové listiny.

Česká republika měla zastoupení i v Diamond Tour. Nejlepšího výsledku zde na parkuru 145 cm dosáhl Marek Klus. Ten si v silné konkurenci padesáti dvojic dojel v sedle Al Cambera pro pěkné sedmé místo.

Marek Klus úspěšně startoval i v soutěži pro šestileté koně, kde spolu s Quincy obsadil bronzovou příčku. V soutěži pro pětileté koně Českou republiku reprezentoval Kamil Papoušek se svými třemi svěřenci. Překážky s výškou 115 cm překonal nejlépe v sedle Chaccamily, se kterou získal druhé místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




Štítky: CSIEbreichsdorf
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE