reklama 11B

Malý pohár všestrannosti 2017 zná jména vítězů

ikonka

Na webu České jezdecké federace byly zveřejněny žebříčky Malého poháru všestrannosti za rok 2017. Jeho cílem je podpora motivace začínajících jezdců v soutěžích ve všestrannosti a zvýšení počtu dvojic v této disciplíně. Komu se letos nejvíce dařilo?
28.11.2017 11:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Malý pohár všestrannosti je určen jezdcům, kteří na velkém koni nemají za sebou dokončenou soutěž stupně L. Bodování je rozděleno na věkovou kategorii do 16 let a starší. Účastníci sbírají body do žebříčku podle dosaženého výsledku, vypsaná úroveň je ZK až ZL. Seriál má vedle jezdců podpořit i pořadatele v organizaci soutěží nižších stupňů obtížnosti.
 
V hodnocení jezdců do 16 let je na prvním místě Tereza Truhlářová s koněm Zeina-KL. Ta nasbírala 37 bodů. Druhé místo obsadila dvojice Michaela Neumannová a Saletta a třetí skončila Šárka Štvánová s Caledonem. 
 
Starší kategorii ovládla Soňa Dufková s koněm Duffy (30 bodů), druhé místo získala Dominika Prokůpková na Zikonovi a třetí příčka patří Barboře Švrlanské s Lordem Gaspari. 
 
Nejlepších pět jezdců z každé kategorie bude oceněno při Galavečeru disciplíny všestrannost 24. února 2018 v Humpolci, kde přeberou ocenění a poháry věnované firmou Doucha s.r.o., která převzala nad letošním ročníkem záštitu.
 

Kompletní informace k seriálu a žebříčky najdete ZDE

Ilustrační foto: Kateřina Návojová




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE