reklama 11D

V Adelaide vede CCI4* i pro krosu Johnstone

ikonka

Během sobotního dne 18. listopadu se v Adelaide v rámci mezinárodních závodů ve všestrannosti na úrovni CCI4* uskutečnila terénní zkouška. Na čele se udržela novozélandská dvojice Clarke Johnstone a Balmoral Sensation, která má nyní solidní náskok…
18.11.2017 14:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Již v drezurní zkoušce si tato novozélandská dvojice vedla velice dobře, když si na konto připsala pouze 45,90 trestných bodů. S terénní jízdou si naopak od svých nejbližších soupeřů poradila také slušně, když na překážkách nechybovala a inkasovala pouze trestné body za překročený čas. Jednalo se o 8,8 trestných bodů a po dvou disciplínách jich tak má tento jezdec celkem 54,70. Zároveň je jediný, který má méně než 60tretsných bodů. Do neděle tak vstupuje s možností jedné skokové chyby.

Jezdce na druhém a třetím místě postihli na trase komplikace a vypadli z top desítky. V elitní pětici se ještě udržela po drezuře čtvrtá Katie Taliana, která s koněm Trevalgar II po zisku 11,2 trestných bodů figuruje na páté příčce (62,0 trestných bodů).

Tuto soutěž se podařilo dvěma účastníkům dokončit bezchybně. Skvělou jízdou si tak Stuart Tinney zajistil průběžné třetí místo, přestože po drezuře figuroval až na patnáctém. Nyní má na kontě 61 trestných bodů, které si připsal právě v pátek. V součtu o něco lepší výsledek zaznamenala jeho krajanka Sonja Johnson. S koněm Místy Isle Valentino si z terénní jízdy odnesla pouze dva trestné body a v součtu 60,70 bodů ji řadí po dvou dnech na druhou pozici.

O konečném pořadí rozhodne během neděle parkur.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.  




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE