reklama 11B

Johnstone vítězem listopadového CCI4* v Adelaide

ikonka

Novozélanďan Clarke Johnstone vstupoval do parkuru CCI4* v Adelaide jako poslední a věděl, že si může dovolit i jedno shození. S koněm Balmoral Senastion však ani této výhody nevyužil a po bezchybné jízdě se v neděli 19. listopadu radoval z výhry…
19.11.2017 20:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Clarke Johnstone si díky dobré drezuře i terénní jízdě již po dvou dnech vytvořil slušný náskok na své soupeře a věděl, že si může dovolit i jednu chybu na parkuru, nehledě na výkony soupeřů. Nejblíže mu totiž byla před parkurem Megan Jones, která ztrácela více jak 4 trestné body.

Právě tato jezdkyně jako zajela jako jedna z mála startujících parkur bezchybně a čekalo se tak na to, zda si odveze první nebo druhé místo. Clarke Johnstone však na parkuru nezaváhal a s koněm Balmoral Sensation dokončil bezchybně. Celkem si tak na konto připsal pouze 54,70 trestných bodů a mohl se radovat z výhry v náročné soutěži všestrannosti CCI4*.

Druhá tak skončila australská jezdkyně Megan Jones s Kirby Park Impress (58,40 trestných bodů) a elitní trio  uzavřel další domácí dvojice, a to Stuart Tinney a War Hawk.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.   




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE