reklama 11A

MČR 2015 starších juniorů pro De Jagerovou

O napínavou koncovku se postarala poslední kategorie starších juniorů při skokovém mistrovství České republiky konané v Martinicích. Dvě jezdkyně se rozeskakovaly o zlato, které nakonec v neděli 19. července získala Kateřina De Jagerová…
19.07.2015 17:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zlato vybojovala na MČR starších juniorů Kateřina De Jagerová. Foto: Kateřina Návojová

FOTOGALERIE

Mezi staršími juniory nastoupilo do posledního kola šest bezchybných. Pouze ve dvou případech se na konto připsala i třetí nula a následovalo tak rozeskakování o titul. Francesca Kolowrat-Krakowská v něm nastoupila s klisnou Calista-T, které opět dokončily bez shození. Vše tak měla v rukou Kateřina De Jagerová a Candy Boy. Od prvních metrů bylo jasné, že jezdkyně se pokusí dokončit v lepším času, což se nakonec podařilo. Díky bezchybnému výkonu si dojela pro svoji první zlatou mistrovskou medaili. „Dala jsem do rozeskakování vše, věděla jsem, že můžu být maximálně druhá. Jsem moc ráda, že se to podařilo,“ popsala jezdkyně. se letos velmi daří a dosáhla i na vítězství při CSI-W v Olomouci mezi juniory. Jejím dalším cílem je mistrovství Evropy.
 
Francesca Kolowrat-Krakowská si po cenných kovech z mladších juniorů letos poprvé dojela pro stříbro ve starší kategorii. V elitní trojce však nechyběla v posledních dvou letech. Třetí skončila s jedním trestným bodem za čas Antonie Sabathilová a Antalia.
 
Kompletní výsledky naleznete v záznamu, viz odkaz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE