reklama 11C

Mistrem ČR 2015 mezi dětmi je Anna Lani Novak

Prvním nedělním mistrem při mistrovství České republiky konané v Martinicích se stala Anna Lani Novak a Taveta HS v kategorii děti. V neděli 19. července se o titul rozeskakovala s dalšími třemi jezdkyněmi, jediná však ani napočtvrté nechybovala...
19.07.2015 12:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Vítězkou ČR mezi dětmi je Anna Lani Novak. Foto Kateřina Návojová

FOTOGALERIE

Do třetího kola šlo šest dvojicnula trestnými body na kontě. Jako první zopakovala i napotřetí jízdu bez chyby Sára Finsterleklisnou Eurydika. Ty zároveň odstartovaly jako prvnírozeskakování, bohužel shození přišlo již na úvodní překážce. Loni druhá Sára Finsterle tak musela čekat, jak se bude dařit dalším třem soupeřkám. Hned následující jezdkyně Anna Lani Novak s Tavetou HS dokázala dokončit bezchybně a bylo tak jasné, že titul bude mít každopádně jezdecnulou na kontě i v rozeskakování.

Veronika Špačková s Far Star i poslední Markéta Míková s Pay Day chybovaly, takže o vítězi nebylo pochyb. Při svém prvním startu na mistrovství České republiky si pro zlato dojela Anna Lani Novak. „Nejvíce jsem se bála Sáry Finsterle, její Eurydika je hodně rychlá,“ popsala vítězka. Také měla pravdu, tato jezdkyně docílila nejlepšího času a díky tomu si dojela i v tomto roce pro stříbrno. Bronz získala Veronika Špačková před čtvrtou Markétou Míkovou. Pátá dokončilajednou chybou Tereza Vysoudilová a Una Saphira.

 

Závodní program pokračuje ve 13 hodin soutěží mladších juniorů. Online přenos můžete sledovat ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu, odkaz níže.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE