reklama 11C

Longines Grand Prix při CSI St. Tropez pro Ahlmann

Do franzouského Saint-Tropez se sjela parkurová elita, aby poměřila své síly v soutěžích při CSI5*. Vrcholem závodů byla soutěž Grand Prix, kde zvítězil Christian Ahlmann spolu s Caribisem Z…Na startu nechyběla ani současná jednička Kent Ferrington…
03.06.2017 20:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Celkem pětatřicet dvojic se představilo v soutěži Grand Prix, z nichž se šestice bezchybných probojovala do rozeskakování.

Čistý výsledek ze základního kola se povedlo zopakovat čtveřici jezdců. V nejrychlejším čase dokončil rozeskakování německý jezdec Christian Ahlmann v sedle hřebce Caribis Z. O necelou vteřinu později dorazil do cíle belgický Jeromé Guery spolu s Garfieldem de Tiji Des Tepliers. Na třetí místo stačil výsledek Itala Alberta Zorzi, který zde sedlal hřebce Rackham’Jo. Posledním bezchybným jezdcem v rozeskakování byl Peder Fredricson reprezentující Švýcarsko. Ten zde sedlal H&M Christian K. Elitní pětici doplnil domácí jezdec Kevin Staut, který si v rozeskakování v sedle Reveur de Hurtebise HDC připsal čtyři trestné body.

Parkurová jednička Kent Ferrington inkasoval v základním kole čtyři trestné body, kterému zabránily v postupu do rozeskakování.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE