reklama 11D

Série LGCT se v roce 2017 znovu vrátí do Londýna

Jedno z kol série Longines Global Champions Tour 2017 se odehraje v Londýně. Po dvouleté přestávce se tak LGCT vrací do britské metropole. Nejlepší jezdci a koně světa změří síly na krásném místě v Chelsea v areálu Royal Hospital.
24.11.2016 11:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto: LGCT

Royal Hospital Chelsea je místem každoročních světoznámých výstav květin. V termínu od 3. – 6. srpna bude tato krásná lokalita patřit koním. Pojede se tam Longines Global Champions Tour, která se tak vrátí do Londýna po dvou letech. Naposled tento prestižní mítink hostil Londýn v roce 2015.
 
Nové CSI5* na okruhu LGCT komentovali i špičkoví britští jezdci. Letošní vítěz olympijský her a sportovec roku 2016 Nick Skelton k tomu řekl: „LGCT je soutěž naprosté světové extratřídy, která se koná na různých nádherných místech po celém světě. Jako britský jezdec cítím jako extrémně důležité, že Londýn bude zařazen do kalendáře“
 
„LGCT je skutečně globální, a pro světový parkurový sport dělá opravdu mnoho. Jsem pyšný, že je Londýn opět v kalendáři série mezi ostatními ikonickými a unikátními místy na světě. Mít LGCT v Británii je pozitivní pro náš parkurový sport. Snad budeme inspirací pro nové generace, navazující na náš olympijský odkaz z OH 2012 a letošní Nickův“, řekl další z britských hvězdných jezdců Scott Brash.
 
Místo konání už bylo schváleno Royal Borough of Kensington & Chelsea Planning Committee , a zakladatel LGCT Jan Tops se mohl radovat z dalšího výjimečného místa, které zažije skokový sport v podání nejlepších jezdců světa.
 
Chelsea Hospital založil před 300 lety Charles II. Sloužila jako penzion pro veterány. Parkury se budou odehrávat v jižní části pozemku, které sahají až k břehu Temže.
 

Více k LGCT najdete na tomto webu

 
Zdroj: tisková zpráva LGCT



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE