reklama 11C

Středeční ČSP v Hořovicích s kvalifikací CJC i AT

Středa 20. září byla druhým závodním dnem v rámci finálového kola Českého skokového poháru, které se letos koná v Hořovicích. Tento den přinesl nejen soutěž do stupně S**, ale odjely se také soutěže v rámci Czech Junior Cupu a Amateur Tour…
21.09.2017 08:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Úvodní soutěží středečního dne byla soutěž ZL, která se zároveň jela také jako kvalifikace seriálu Amateur Tour. Nejlepší formu zde ukázala Markéta Váňová a Bahrain Silver, dobře se však prezentovala i Petra Miki Civišová. Ta totiž obsadila druhou příčku se Sunshine 1 a třetí skončila s Cojackem. Jezdkyně navíc zvítězila v následující soutěži L*, která se taktéž jela zároveň i jako kvalifikace do výše zmíněného seriálu. Nejrychlejší výkon v soutěži předvedla s Cojackem.

V Hořovicích se sešlo mnoho juniorů. Tento den byla pro ně v rámci Czech Junior Cupu připravena stylová soutěž, která nakonec měla tři oddělení. V tom prvním se radovala Linda Portychová s Peggy Sue, a to se známkou 8,6 bodů. V druhém oddělení nikdo nestačil na výkon Tomáše Plška s Anky, když obdrželi 8,8 bodů. Třetí vítězkou stylové soutěže se pak stala Anna Helebrantová a Epo van de Achterhoek Z. Tato dvojice si na konto připsala 9,0 bodů.

O závěr dne se postaral parkuru stupně S**. V soutěži 130 centimetrů vysoké se nejrychleji a bezchybně dostal do cíle Marek Klus a Sabelius a zaslouženě se radovali z vítězství. Druhá dokončila o necelou vteřinu pomaleji Denisa Vegrichtová s Violett. Elitní trio pak uzavřel Milan Severa a Vendome du Paradis.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz níže. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE