reklama 11C

Kukačka pátý v Medium Tour při CSI Wr. Neustadt

Početná česká ekipa závodí na závodech CSI v rakouském Wiener Neustadtu. V sobotu 25. srpna uzavřel elitní pětici v soutěži s výškou překážek 135 cm Michal Kukačka v sedle koně Philadelphia. Čeští jezdci se neztratili ani v dalších soutěžích…
25.08.2017 21:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Aleš Opatrný a Exlusive's Look At Me, ilustrační foto: Lukáš Klingora

Pro skvělé páté místo si v sobotu 25. srpna dojel Michal Kukačka. Jezdec startoval v soutěži v rámci Medium Tour při CSI2* na parkuru vysokém 135 cm v sedle Philadephie. S čistým kontem, ale s o něco pomalejším časem dojely do cíle další dvě dvojice, a to Natálie Kreislová a Vanilla i Aleš Opatrný a Exlusive’s Look At Me.

Aleš Opatrný byl nejúspěšnějším českým jezdem v soutěži v rámci Big Tour. Zde se představil v sedle Balguera, se kterým absolvoval náročný parkur vysoký 145 cm s osmi trestnými body.

Další umístění v elitní desítce zajistila pro českou vlajku Michaela Hasnedlová v soutěži při Elite Tour. Zde česká reprezentantka dokončila bezchybně soutěž s výškou překážek 120 cm v sedle koně Capri FZ a postavila se na šestou příčku. Druhou desítku výsledkové listiny uzavřela se čtyřmi trestnými body dvojice Tereza Jakubcová a B Zarah R 14.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE