reklama 11A

Češi úspěšní při středečním CSI Wr. Neustadt

Česká ekipa si připsala dvě vítězství ve středu 23. srpna na CSI Wiener Neustadt. Pro zlato si dojel v soutěži pro pětileté koně Matěj Kotalík a Idefix Del Laghetto. Mezi o rok staršími koňmi se prosadila Michaela Rodová spolu s koněm Conthaquick…
23.08.2017 20:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Bezchybný výkon z předešlého dne se podařilo zopakovat v soutěži pro pětileté koně Matějovi Kotalíkovi. Český reprezentant si odvezl dělenou první příčku z parkuru vysokého 115 cm v sedle Idefixe Del Laghetto. Se čtyřmi trestnými body se zde musela spokojit Michaela Rodová spolu s koněm Centadinton.

Stejné jezdkyni se ale podařilo vybojovat dělené první místo v soutěži pro o rok starší koně, kde v parkuru s výškou překážek 125 cm sedlala Conthaquick. Čtyři trestné body zde inkasovala Nikola Bieliková v sedle G-Star SL.

Na skvělou šestou příčku se v soutěži v rámci Elite Tour na překážkách vysokých 110 cm postavila po bezchybné jízdě Kateřina Endrysová spolu s Crack N. Dvě další dvojice v barvách České republiky si odvezly chybu. Jednalo se o Petra Nováka a Sonny spolu s Vlastimilem Homolou a Zeou Kinskou.

Z bezchybného výkonu se v závěrečné soutěži dne radovala Daniela Tomášková. Jezdkyně absolvovala parkur vysoký 130 cm spolu se Sirem Sid a dojela si pro sedmnácté místo výsledkové listiny.  Čtyři trestné body v soutěži v rámci Elite Tour počítal Aleš Opatrný v sedle Exclusive’s Look At Me a o něco rychlejší Natálie Kresilová v sedle Vanilly.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE