reklama 11A

Bieliková bezchybná v Big Tour na CSI Wr. Neustadt

Během dalšího závodního dne, 24. srpna, se v nejtěžší soutěži Big Tour s výškou překážek 145 centimetrů z českých jezdců předvedla nejlépe Nikola Bieliková a Carthinjo. Dvojice, která získala i medaili na MČR, totiž dokončila soutěž bezchybně…
24.08.2017 22:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Nikola Bieliková a Carthinjo si s tímto parkurem poradili bez problémů. V soutěži hodnocené na čas si nakonec dojeli o něco pomalejší jízdou pro pěkné jedenácté místo. Bez trestných bodů se soutěž podařila překonat devatenácti dvojicím. Aleš Opatrný a Balguero si připsali na konto 4 trestné body, o jednu chybu více pak měl Sergej Motygin a Dylan.

V Medium Tour (135 cm) promluvil do elitní pětice Matěj Kotalík, který s koněm Aramis dokončil právě na třetí pozici. Jednalo se o soutěž hodnocenou na čas a česká dvojice zaostala za vítězem zhruba vteřinu. Pro pěkné desáté místo si dojel Michal Kukačka a Philadelphia.

Do elitní pětky se v Elite Tour na parkuru 120 centimetrů vysokém probojovaly dvě české dvojice. Michaela Hasnédlová s koněm Ugue Du Paddock obsadila po bezchybné a rychlé jízdě pěkné čtvrté místo. Pátá skončila Tereza Jakubcová a B Zarah R 14.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE