reklama 11C

Vištalová zakončila CPEDI v Královicích stříbrem

ikonka

V neděli 15. dubna se jako jediná představila v českých barvách na mezinárodních paradrezurních závodech CPEDI v Královicích Anastasja Vištalová. Česká jezdkyně se v závěru tohoto mítinku radovala z 2. místa, pro které si dojela ve volné sestavě…
15.04.2018 20:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Premiérové CPEDI3* ve středočeských Královicích zakončily v rámci nedělního programu volné sestavy.

Na startu své kategorie Grade I nechyběla opět v domácích barvách Anastasja Vištalová. Úspěšná česká jezdkyně předvedla svou úlohu v sedle Dominique. Naše dvojice získala hodnocení 69.794 %, což v mezinárodních konkurenci stačilo na skvělé druhé místo. Z vítězství se v této kategorii radovala italská dvojice Sara Morganti a Ferdinand Di Fonte Abeti s hodnocením 74.106 %.

V kategorii Grade II předvedla nejlépe svou volnou sestavu rakouská dvojice, a to Pepo Puch spolu s Sailor’s Blue za 76.633 %. Soutěž Grade III ovládly dvojice v barvách Německa. Pro vítězství si zde dojeli Steffen Zeibig a Feel Good 4 s výsledkem 73.466 %. Další nedělní italskou hymnu zajistila v kategorii Grade IV Erica Barozzi v sedle Zizifo Interagro za hodnocení 69.850 %. Do poslední hodnocené kategorie Grade V nastoupila jediná jezdkyně, a to uruguayská reprezentantka Alfonsina Maldonado, která spolu s koněm World Champion získala hodnocení 71.190 %.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE