reklama 11A

Koně v akci v Pardubicích letos o týden dříve

ikonka

O týden dříve, než byli její fanoušci zvyklí, se letos koná mezinárodní výstava KONĚ V AKCI. A bude to výstava s mnoha historickými milníky a také velkými oslavami. Sama výstava slaví 20. jubileum. Tematicky bude spojena s ještě kulatějším výročím…
23.07.2018 15:43  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Jelikož je rok 2018 rokem oslav 100. výročí vzniku samostatného Československa, ponese se i mezinárodní výstava v duchu PRVNÍ REPUBLIKY. A aby toho nebylo málo, své 25. narozeniny slaví také pořadatel výstavy Dostihový spolek a.s.
 
Výstava KONĚ V AKCI je největším setkáním koní a lidí v domově slavné Velké pardubické. Shledání koní a lidí v takové míře a rozsahu, jaké nabízí výstava Koně v akci, je v České republice ojedinělé a rekordní.
 
Jste zvědaví, jaký program pro Vás pořadatelé pro letošní jubilejní ročník výstavy připravili? Již teď se můžete těšit na řadu nových i známých tváří. Mezi účinkujícími hlavního programu letos nebudou chybět Miloslav Simandl se všemi šesti! koňmi ve volnosti. Profesionální koňská show Johana Spáčilová a Česká Barokní Společnost. Štvanci Brno Robert Šlapanský, kteří v loňském roce ukončili nedělní program svým skvělým rytířským turnajem. Jaroslav Pelíšek a FALCONIA s dravci. NOVINKA! Cowboy a showman Jimmy Magura poprvé na pardubickém závodišti. A to zdaleka není vše! Program bude opět nabitý šampionáty, ukázkami jezdeckých, sportovních a pracovních dovednostní koní a také zábavou pro malé i velké návštěvníky výstavy!
 
Poprvé ve dvacetileté historii mezinárodní výstavy Koně v akci čeká na její návštěvníky večerní program! V sobotu 25. srpna se závodiště změní v arénu, ve které kromě koňské ohňové show zazáří například slavná bluegrassová kapela COP. Večerní show s kapelou COP začíná v 19.00 hodin. Otevře jí písničkář Honza Vopařil, na něj naváže vtipná westernová pohádka na koních Mrazík. Od 20:00 hodin bude hodinu a půl podium patřit bluegrassové kapele COP, která letos slaví 40. výročí založení. Noční oblohu pak ozáří koňská ohňová show v podání Johana Spáčilová a Česká Barokní Společnost. A až do pozdních nočních hodin můžete tančit na country bálu s kapelou NABOSO.
 
Více se dozvíte na webu www.zavodistepardubice.cz/kone-v-akci



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE