reklama 11A

Kladrubské šestispřeží se představilo v Bodensee

ikonka

Národní hřebčín v Kladrubech nad Labem se prezentoval na prestižním německém veletrhu Pferd Bodensee 2018. Informoval o tom na svých webových stránkách. Diváci měli při hlavních večerních show možnost vidět šestispřeží běloušů.
20.02.2018 19:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Na webu Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem najdeme informaci o účasti starokladrubských běloušů na letošním veletrhu Pferd Bodensee:
 
Prestižního německého veletrhu koní PFERD BODENSEE ve Friedrichshafenu se po čtyřech letech opět zúčastnili starokladrubští koně z Národního hřebčína. Ve dnech 16. – 18. února 2018 byli součástí dění, jež si nenechalo ujít 33 900 návštěvníků. Přes 400 vystavovatelů z jedenácti zemí prezentovalo během tří dnů novinky na téma sport, chov a péče o koně.
 
Šestispřeží běloušů pod vedením Jiřího Nesvačila jun. bylo předvedeno v hlavních večerních show „Im Takt der Pferde“. Obě páteční i sobotní představení byla zcela vyprodána. Starokladrubští koně se prezentovali nejprve v gala zápřeži a následně v adrenalinové ukázce, která sklidila nadšené ovace publika. Choreografie pod taktovkou zkušeného jezdce spřežení, trenéra a rozhodčího pana Daniela Würglera předvedla čtyři šestispřeží - 24 koní v rámci jednoho vystoupení. Národní hřebčín byl na veletrhu prezentován ve společném stánku s německým hřebčincem Marbach a také jako nedílná součást sdružení Evropských státních hřebčínů a hřebčinců ESSA. Výroční zasedání ESSA 2018 proběhne letos premiérově v Národním hřebčíně v Kladrubech nad Labem ve dnech 22. – 23. března 2018.
 
Text a foto: NH Kladruby nad Labem



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE