reklama 11B

Jung vítězem Indoor Derby v Bordeaux

ikonka

Večerní dění ve francouzském Bordeaux patřilo v pátek 2. února halovému derby. Početné konkurenci domácích jezdců konkurovali také další světoví účastníci, včetně světové jedničky Michaela Junga. A právě tento Němec si zajistil vítězství…
03.02.2018 09:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Více jak patnáctka jezdců se vydala na trasu zajímavé a divácky velice atraktivní soutěže Indoor Derby. Na jezdce čekaly přírodní překážky a svoji světovou třídu prokázal především německý jezdec Michael Jung. V soutěži se představil s koněm Corazon a po výborné jízdě si zajistil nakonec prvenství.

Nicméně se mu velice přiblížil domácí Maximo Livio, který s koněm Boleybawn Prince zaostal pouze několik desetin vteřiny.  Stal se zároveň nejlepším domácím účastníkem této soutěže. I třetí příčka pak připadla francouzskému zástupci, a to Rodolphe Schererovi. Ten sedlal v Bordeaux koně Coeur de Crack a ani jeho čas nebyl špatný. Na druhou příčku totiž ztratil pouze osm desetin vteřiny.

Na mnoha překážkách byl shoditelný prvek, za nějž jezdci obdrželi v případě shození trestné body. Do cíle se nakonec dostalo pouze sedm dvojic bez penalizace.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE