reklama 11C

Světový žebříček všestrannosti vede stále Jung

ikonka

Stejná sestava jezdců stojí v elitní desítce světového žebříčku ve všestrannosti i po přepočtu, který proběhl 31. prosince. Vedení si drží německý reprezentant Michael Jung, za nímž se ziskem 450 bodů stojí Tim Price (NZL) a Gemma Tattersall (GBR)…
03.01.2018 15:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Náskok pouhých třinácti bodů stále drží německý reprezentant Michael Jung. Na stříbrné příčce stojí novozélandský jezdec Tim Price, který počítá stejně jako třetí Britka Gemma Tattersall 450 bodů.

Stejné pozice si drží i další jezdci v elitní desítce. Příčka číslo 4 tak nadále patří Phillipovi Duttonovi (USA), za nímž uzavírá elitní pětku další novozelanský reprezentant Andrew Nicholson.

Na šestou světovou příčku pak stačí bodový stav Rosalind Canter (GBR), za kterou stojí na sedmém místě taktéž reprezentantka Británie Sarah Bullimore. Další příčka patří belgické vlajce jejíž barvy reprezentuje Karin Donckers. Světovou devítkou je stále Maxime Livio (FRA). TOP10 uzavírá Novozélanďan Mark Todd.

Mezi nejlepší padesátku jezdců se nově zařadila Yona Lloyd (AUS), která se o třicet příček posunula na 33. místo. O dvanáct míst výše se pak posunul z 52. místa Clarke Johnstone (NZL).

Nejvýše postaveným českým jezdcem v žebříčku zůstává i nadále Miloslav Příhoda. Náš jezdec si po tomto přepočtu polepšil o čtyři místa, a to z původní 369. na 365. příčku. 

Kompletní žebříček najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE