reklama 11B

Jiří Hruška druhý v GP při CSN Michalowice

ikonka

Úspěšný závěr národních závodů CSN v Michalowicích má za sebou především Jiří Hruška. Český jezdec totiž nastoupil v neděli 10. června do soutěži Grand Prix, kde si na překážkách vysokých 145 cm dojel hned pro dvě příčky v elitní trojici…
10.06.2018 17:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Pouze dvě dvojice dokázaly překonat parkur Grand Prix vysoký 145 cm bez trestných bodů. Mezi nimi nechyběl Jiří Hruška v sedle Oridy-M. O vítězi soutěže rozhodoval čas, protože obě dvojice zaznamenaly chybu. Česká dvojice se nakonec radovala z druhé příčky výsledkové listiny. Jiří Hruška navíc předvedl nejrychlejší čas s jednou chybou ze základního parkuru, a spolu s Acoradiou MX 12M tak uzavřel elitní trio na stupních vítězů.

Jiřímu Hruškovi se mimo jiné dařilo také v soutěži určené pro pětileté koně, kde si v sedle koně Reiky dojel na parkuru vysokém 120 cm pro vítězství.

Dvě české dvojice se probojovaly do rozeskakování finále Střední rundy. Na bronzovou příčku se v této soutěži, kde překážky měřily 135 cm, radoval Jan Zwinger v sedle koně Corbin. O jednu příčku níže se pak postavil Jiří Hruška s koněm Cliper.

V elitní desítce finále Malé rundy obsadil konečnou devátou příčku Jan Zwinger. Český reprezentant zde sedlal Acceleratora.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE