reklama 11D

Jezdecké akce 2017 v Kladrubech nad Labem

V nadcházejícím roce 2017 bude v Národním hřebčínu Kladruby nad Labem opravdu rušno. Po celý rok se tam totiž uskuteční mnoho akcí, a to počínaje lednem. Přinášíme vám zmíněné ty nejdůležitější akce, na které se můžete těšit…
20.12.2016 08:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Na počátku roku 2017 je připravena série skokového soustředěníIng. Ludvíkem Jandourkem. Chybět nebude ani kolo Zimního Jezdeckého poháru. Soutěže spřežení se tam uskuteční 11. února.

Hlavními závody budou zajisté dubnové soutěže spřeženínázvem Rudolfův pohár. Jedná se o tradiční mezinárodní událost. Ta se bude konat ve dnech 20. - 23. dubna. Dne 27. května bude důležitou akcí Den Starokladrubského koně a Muzejní nocNárodním hřebčínu.

O měsíc později, konkrétně dne 25. června, se uskuteční Velký jezdecký den. Poté bude během červencehřebčínu klid, aby se v srpnu opět uskutečnily další zajímavé události. Nejvýznamnější srpnovou akcí bude Dámský den, který je přichystán na 6. srpna.

září bude pro širokou veřejnost připraven zábavný den pro celou rodinu, který nese název „Kladruby naruby“, a je připraven na 23. září. Na závěr roku se pak uskuteční Podzimní třídění starokladrubských koní a také Hubertovy jízdy.

Kompletní seznam plánovaných akcí naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE