reklama 11D

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 39 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 39. týden roku 2018. Na domácí půdě bude vrcholem finále ČSP. Konat se bude ve Zduchovicích. Do zahraničí míří jezdci na závody ve čtyřech disciplínách…
24.09.2018 11:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zduchovice budou od středy 26. září hostit poslední kolo a také finále Českého skokového poháru. Velké finále se střídáním koní se pojede v neděli 30. září. 
 
Čeští reprezentanti se chystají na závody do zahraničí. Sára Vingrálková bude skákat na CSI v italském Gorla Minore. Kategorii CSI2* pojede s Celanou Z, Oscarem des Fontaines a Chieanem. Do soutěže pro jezdce do 25 let nastoupí s koněm Kas-Sini DC a runda pro mladé koně jí čeká s Camparem.
 
Do Budapešti – Fótu míří drezurní výprava. Michal Knoflíček se Zun Light VDL půjde tříhvězdové CDI, Anežka Zajícová se Stasií nastoupí do CDIY pro mladé jezdce. Do Maďarska míří také juniorky Julie Sekaninová a Red Fernet a Eva Vavříková a Siracusa. V přihlášce nechybí dvojice do pony soutěží Nikola Feherová a Kimberly a Anna Procházková a Nice Guy. 
 
Jezdci všestrannosti se představí v polském Baborowku v CIC1*. Roman Falta bude startovat s Kokoskou a Lukáš Létal s Coco Ricem.
 
V Šamoríně se za účasti Čechů bude konat mistrovství světa mladých koní ve vytrvalosti. Tereza Kopecká bude závodit s Badirem Des Eags a Lucie Sedláková bude sedlat AE Egyptiana Hakeem. Na trasu 120 km CEI2* vyrazí Anna Bustová (Shagya Ivanka), Tereza Kopecká (Tuzemec), Lucie Krejčová (Lamia) a Lucie Škábová (Arian S).
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE