reklama 11A

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 35 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 35. týden roku 2018. V Kronenbergu se odehraje za české účasti MS v jednospřeží. Reprezentace se vydá i na další výjezdy v několika disciplínách…
27.08.2018 14:24  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

České barvy budou mít zastoupení v několika mezinárodních závodech v zahraničí. V Kronenbergu se pojede o tituly mistrů světa v jednospřeží. Skokany čeká CSIO dětí a juniorů v Ciekocinku a také CSI2* v Opglabbeeku. 
 
Drezurní závody CDI3* v Radzionkowě se také neobejdou bez českých jezdců, stejně jako vytrvalecké CEI v Dobrodzienu. Jezdci všestrannosti pro změnu míří na CIC Facimiech. 
 
Na domácí půdě se odehraje další kolo KMK v drezuře, které hostí Hradištko. Martinice pořádají finále Národního drezurního poháru ČJF seniorů a dvoje mistrovství oblasti zažije Severomoravská oblast. Ve Frenštátě se pojede o oblastní medaile ve voltiži a v Nových Zámcích budou soutěži parkuroví jezdci v kategorii pony, dětí a juniorů.
 
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE