reklama 11A

Informace ze společného jednání manažerů disciplín

V pondělí 31. října 2016 proběhlo společné jednání zástupců disciplín ČJF, kde se řešily podklady manažerů jednotlivých disciplín k zasedání Výkonného výboru. Zápis z tohoto setkání byl posléze projednán na VV ČJF...
15.11.2016 15:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

 
Manažeři dostali na jednotlivé body odpovědi prostřednictvím doplněného zápisu, který byl později publikován. Najdete ho POD TÍMTO ODKAZEM.
 
Projednávaly se např. návrhy změn mezinárodních pravidel FEI. Reining a všestrannost se změnami souhlasí, ostatní disciplíny dodají připomínky v co nejkratším termínu, aby se daly případně prezentovat na GA, které se bude konat v Tokiu od 19. do 22. listopadu 2016.
 
Bohumil Rejnek manažery informoval o zasedání EEF, které proběhlo 11. října 2016 v Birminghamu. Hovořilo se tam o příp. zvýšení kvalifikačních požadavků na Světové jezdecké hry, o formátu Poháru národů ve skocích, či o důrazu na práci s mládeží atd.
 
Přítomní byli informováni o připravované akci Generation Games Šamorín 2017. Mělo by se jednat o akci typu CHIO, jejíž termín je plánován na 25. až 30. července 2017. Soutěžit by měla národní družstva sestavená z disciplín skoky, drezura a vytrvalost, a to v kategoriích D, J, Y, S. 
 
Plánují se též schůzky reprezentantů v disciplínách skoky, drezura, všestrannost a spřežení. Cílem těchto schůzek by mělo být určení reprezentace pro následující rok, seznámení s kvalifikacemi FEI na MS či ME.
 
Z bodů připravovaných pro jednání VV ČJF lze např. zmínit, že manažeři vyjádřili nespokojenost se současným financováním disciplín. Dostalo se jim odpovědi, že současné financování disciplín, stejně jako financování/rozpočtování v celé ČJF, prochází postupně změnami a od roku 2017 bude vše zcela změněno
 
ČJF by měla organizovat jeden společný galavečer pro všechny disciplíny, kde budou vyhlášeni ti nejlepší z každé disciplíny. Dále by měla být ponechána možnost organizovat i vlastní galavečery, kde by byli vyhodnoceni i ostatní umístění a seriály. Manažeři navrhnuli příspěvek ve výši cca 25.000 pro každou disciplínu, která by měla zájem takový galavečer pořádat
 
FEI vydala nové drezurní a paradrezurní úlohy pro rok 2017, tyto bude potřeba přeložit a změnit názvy úloh v již schválených STP 2017 s tím, že by tam ale měly zůstat i názvy původních úloh 2016, které by měly být součástí kvalifikací
 
Přítomní manažeři a poradci odsouhlasili četnosti schůzek sportovní komise (jak je označováno setkání manažerů disciplín s viceprezidentem ČJF pro sport), a to 1x měsíčně vždy poslední úterý v měsíci, aby mohly být připraveny podklady pro VV v řádném termínu.
 
Zdroj: www.cjf.cz
 

Zápis z listopadového zasedání VV ČJF

Zápis z listopadového zasedání Rady ČJF





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE