reklama 11C

Farrington počtvrté lídrem skokového žebříčku FEI

V poslední aktualizaci světového žebříčku parkurových jezdců se na prvním místě už čtvrtý měsíc v řadě drží Američan Kent Farrington. V TOP10 došlo k několika změnám, nově se do nejlepší desítky posunuli Harrie Smolders a Gregory Wathelet.
07.09.2017 13:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Kent Farrington s Voyeurem. Foto: FEI / Anthony Trollope
 
Po přepočtu bodování světového žebříčku FEI k 31. srpnu zůstává pozice jedničky beze změn. Už čtvrtý měsíc v řadě je na první příčce Kent Farrington (USA). Druhé místo patří Italovi Lorenzovi de Lucovi, který si po dvě místa polepšil.
 
Další z amerických jezdců je Mclain Ward na třetím místě, čtvrtý je Francouz Kevin Staut. Ten je na špičce, tedy do desátého místa, jediný za svou zemi, stejně jako Německo drží v TOP10 jediný Chrsitian Ahlmann na sedmé příčce. Scott Brash (GBR), který si polepšil, je momentálně pátý.
 
Dva jezdce má mezi nejlepšími Nizozemí. Zatímco Maikel van der Vleuten je osmý stejně jako před měsícem, Harrie Smolders se na současnou šestou příčku katapultoval z pozice číslo 16. Na devátém místě je „nováček“ Gregory Wathelet (BEL), jenž byl dvanáctý, pořadí nejlepší desítky uzavírá Sergio Alvarez Moya ze Španělska. 
 
Z českých reprezentantů je nejvýše postavený Aleš Opatrný na pozici 218, o osmnáct příček za ním je Emma de Moussac.
 

Celý žebříček najdete v tomto odkazu




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE