reklama 11C

Emma druhá ve Vejeru v túře pro šestileté koně

Ve čtvrtek 18. února se ve španělském Vejer de la Frontera podařilo vybojovat Emmě Augier de Moussac s valachem Brighton Bay krásné druhé místo v soutěži pro šestileté koně v rámci CSIYH. Třetí den závodu startovala také Anna Kellnerová.
19.02.2016 14:14  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

S koněm Brighton Bay si vyjela Emma de Moussac druhé místo v CSIYH. Foto archiv jezdkyně

Mezinárodních parkurových závodů, které jsou součástí maratonu zvaného Sun Shine Tour se ve Vejer de la Frontera účastní také české zástupkyně: Emma de Moussac, Charlotte de Moussac a Anna Kellnerová.
 
Emma de Moussac nastoupila ve čtvrtek 18. únorastejně jako v předchozích dvou dnech, do soutěže CSIYH pro šestileté koně s dvěma svěřenci. A výborný výsledek se podařilo udělat s valachem Brighton Bay, když dokončila po čisté jízdě v čase 68,51 na druhé příčce. Šest trestných bodů si dovezla s Miss Pepper Potts. S jedenáctiletou klisnou Kanonjou absolvovala Emma de Moussac první parkur velké túry a inkasovala v něm osm trestných bodů.
 
Anna Kellnerová závodila také v soutěži CSIYH, ale její dva koně patří do o rok starší kategorie. Jezdkyně v obou jízdách, jak s Caramiou La Hermosa tak s Dysartem Van T&L ani jednou nechybovala. Lepšího času v hodnotě 76,17 dosáhla s prvně jmenovanou klisnou, s kterou obsadila čtrnáctou příčku.
 
Výsledky z Vejeru najdete TADY



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE