reklama 11D

Emma druhá v páteční stočtyřicítce v Opglabbeeku

Velikonoční parkurové závody kategorie CSI probíhají v belgickém Opglabbeek ve dnech 13. – 16. dubna. Účastní se jich také Charlotte de Moussac i její sestra Emma, která se během druhého soutěžního dne blýskla několika výbornými výkony...
15.04.2017 13:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Emma de Moussac byla na CSI Opglabbeek v pátek 14. dubna úspěšná. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Nejlepšího výsledku dosáhla v pátek 14. dubna na závodech CSI2* v Opglabbeeku (BEL) Emma Augier de Moussac v sedle klisny Copii, když dojela druhá v soutěži s překážkami do 140 cm. Na parkuru ani jednou nechybovala a její čas pokořila pouze vítězná dvojice Chloe Aston (GBR) a Amigo T.
 
Bezchybná byla Emma také v dvoufázovém skákání do 135 cm, v němž se představila s klisnou J.C.S. Chacco Diou. V konečném pořadí znamenal její výkon 10. místo. Další čistý výsledek zaznamenala v soutěži pro mladé koně CSIYH s šestiletou Gradetty, s níž dokončila rovněž desátá.
 
V pátek absolvovala Emma ještě stočtyřicítku s koněm Domino van de Valhoeve a s jedním shozením dojela na 44. příčce. 
 
Její sestra Charlotte de Moussac, která rovněž reprezentuje Českou republiku, nastoupila s Bellou Brown v rámci CSI1* do soutěže s překážkami do 120 cm na čas. Nechybovala a dojela si pro konečné 30. místo. 
 

Výsledky z CSI Opglabbeek jsou v tomto odkazu




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE