reklama 11D

Dvě nedělní vítězství Emmy Augier de Mousac

Úspěšné zakončení mezinárodních skokových závodů CSI2* v Kronenbergu se podařilo české reprezentantce Emmě Augier de Moussac. V neděli 9. dubna totiž zvítězila nejprve s koněm Cadell a poté ještě s klisnou Estella W v Grand Prix při CSI1*…
10.04.2017 08:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Skvělý den začal pro Emmu Augier de Moussac vítězstvím s koněm Cadell na parkuru 135 centimetrů vysokém. V soutěži s rozeskakováním se pouze česká dvojice dostala pod hranici 36 vteřin a s náskokem zhruba půl vteřiny zaslouženě zvítězila. V rozeskakování přitom nastoupilo hned 13 účastníků.

S klisnou Estella W pak závodila v rámci Grand Prix při CSI1*, kde opět nenašla přemožitele. Tentokrát měla náskok téměř vteřiny. Jednalo se o soutěž 130 centimetrů vysokou, v níž bezchybní jezdci ze základního kola opět postoupili do rozeskakování.

Velmi dobrý výkon podala Emma Augier de Moussac i s Divou, a to v nejtěžší soutěži závodů. V Grand Prix při CSI2* jezdci bojovali na parkuru 145 centimetrů vysokém a česká dvojice opět nechyběla na startovní listině rozeskakování. Časem by dokonce zvítězila, bohužel jedna chyba ji posunula na konečné sedmé místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE